Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- ايران در اختلاف بين قطر با عربستان و امارات نقشي ندارد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا،شبکه الميادين گزارش داد: بر خلاف آنچه رسانه هاي سعودي و اماراتي تبليغ مي کنند، ايران عامل جدي در اختلافات بين اين دو کشور و قطر نيست.
محمد محسن گزارشگر شبکه تلويزيوني الميادين گفت: به جز آنچه در رسانه هاي سعودي و اماراتي مطرح مي شود، هيچ نشانه اي وجود ندارد که ثابت کند «ايران» بخش اساسي مشکل بين اعضاي شوراي همکاري خليج (فارس) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطر روابط کاملا عادي با ايران دارد. اين در حالي است که روابط دو کشور را در صحنه هاي بحراني منطقه مي توان خونبار و بسيار اختلافي توصيف کرد. متحدان تهران مانند ارتش سوريه، حزب الله در سوريه با کساني مانند جبهه النصره مي جنگند که دوحه از آنها حمايت مي کند. در عراق هيچ توافقي بين ايران و قطر وجود ندارد. رسانه هاي قطري، متحدان تهران از جمله حزب الله و بسيج مردمي را شبه نظامي توصيف مي کنند. اين رسانه ها تا مدتي قبل به طور کامل از تفسيري که عربستان از جنگ در يمن ارائه مي کند، پيروي مي کردند.
در ادامه اين گزارش آمده است: از نظر اقتصادي هم حجم تبادل تجاري ايران و امارات در سال گذشته به حدود شانزده ميليارد دلار رسيد، در حالي که تبادل تجاري تهران و قطر از يک ميليارد دلار فراتر نمي رود. بنابراين مشکل اصلي «ايران» نيست و موضع محمد جواد ظريف وزير امور خارجه ايران که خواستار گفتگو بين اعضاي شوراي همکاري براي حل بحران شد، اين مسئله را ثابت مي کند.
موضع ترکيه هم که خواستار گفتگو بين اعضاي شوراي همکاري شد، راه را به روي هر نوع گمانه زني درباره جانبداري ترکيه از قطر، بست. پس از سفر دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا به رياض، عربستان از اعضاي شوراي همکاري مي خواهد سياست هاي مورد نظر آن را بدون هيچ بحثي بپذيرند. حمايت از سازش فلسطين- اسرائيل که در پشت پرده پيگيري مي شود، مستلزم خشکاندن منابع گروه هايي مانندجنبش حماس است که احتمالا با اين سازش مخالفت خواهند کرد. به همين علت، قطر زير فشار قرار گرفت تا حمايت سياسي و مالي از جنبش حماس را متوقف کند. اين در حالي است که اين حمايت ها فراتر از خط قرمزهاي اسرائيل نبود.
گزارشگر اين شبکه خاطر نشان کرد: در اينجا دشمني سرسختانه بين امارات و جماعت اخوان المسلمين به عنوان تفسير اقدامات گسترده ضد قطر مطرح مي شود. اين کشمکش داخلي در شوراي همکاري، سوالاتي را درباره آينده اوضاع يمن و سوريه مطرح مي کند؟ گروه هاي مخالف سوري که از حمايت هاي مالي قطر يا عربستان برخوردار هستند، چه موضعي اتخاذ خواهند کرد؟ در يمن، با اينکه قطر نقش زيادي در ائتلاف سعودي ندارد، اما به نظر مي رسد با ادامه اختلافات بين رياض و ابوظبي در اين باره، ائتلاف سعودي در حال فروپاشي است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • میان دولت و مجلس تنش وجود ندارد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تل‌آویو درهم شکست
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تلاویو درهم شکست
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران