Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الجزیره، «شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر در سخنرانی خود در هفتاد و ششمین دوره نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در ابتدا به مسئله مقابله با ویروس همه‌گیر کرونا پرداخت و بر ضرورت توزیع عادلانه واکسن‌ در جهان تاکید کرد. وی گفت دولت قطر از ارائه کمک به موسسه‌های دولتی ذی‌ربط در زمینه مقابله با کرونا دست نکشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر قطر افزود حل مسالمت‌آمیز درگیری‌ها (در منطقه) از اولویت های قطر به شمار می‌رود. بیانیه «العلا» نمایانگر اصلی در زمینه حل اختلافات بر پایه همکاری و منافع مشترک بود. هیچ راه‌حلی برای حل و فصل اختلافات جز با گفتگوهای عقلانی بر اساس احترام متقابل وجود ندارد.

امیر قطر: امسال ما شاهد تجاوزهای متعدد اسرائیل در قدس اشغالی و نیز به مقدسات اسلامی و مسیحی بودیم. جامعه جهانی باید یک حل و فصل جامع و عادلانه را برای مسأله فلسطین برگزیند.

امیر قطر همچنین ضمن اشاره به بحران افغانستان گفت: قطر از هیچ تلاشی برای تخلیه هزاران نفر در افغانستان به اعتبار آنکه این اقدام، یک ضرورت انسانی به شمار می‌رود، اهمال نکرد. جامعه جهانی باید به افغانستان کمک کرده و به گفتگو با طالبان ادامه دهد.

وی تاکید کرد: ما بارها بر اهمیت شورای همکاری خلیج (فارس) و پایبندی‌مان بر حل هرگونه اختلاف از طریق مذاکرات سازنده تأکید کردیم.

او همچنین با تأکید بر نقش محوری ایران گفت: هیچ راهی برای حل اختلاف ها و نیز اختلاف های موجود با ایران جز با گفتگوی عقلانی بر اساس احترام متقابل وجود ندارد.

امیر قطر با اشاره به مسأله سوریه اعلام کرد: نباید مسأله سوریه را واگذاریم و جامعه جهانی باید تلاش‌ها برای پایان بخشیدن به این بحران را مضاعف کند.

او با اشاره به مسأله لیبی نیز گفت: تحولات مثبتی که لیبی در سال جاری شاهد آن بوده، مایه خوشبینی است. ما از تمام طرف‌های لیبیایی می‌خواهیم دستاوردهایی را که محقق شده است، حفظ کرده و انتخابات را برگزار کنند.

امیر قطر در ادامه با اشاره به مسأله یمن اعلام کرد: جنگ یمن به اوضاع انسانی فاجعه باری بدل شده است؛ از این رو قطر تأکید دارد تنها راه برای خروج از بحران یمن، انجام مذاکره بر اساس طرح ارائه شده از سوی کشورهای حوزه خلیج فارس است.

وی همچنین گفت: شرط قطر برای سازمان‌های بین‌المللی، شرطی راهبردی است. ما به دنبال افتتاح دفتر سازمان ملل متحد در دوحه در آینده‌ای نزدیک هستیم. ما بار دیگر از سازمان ملل می خواهیم تا از سوء استفاده از پیشرفت های علمی در زمینه نقض فضای سایبری جلوگیری کند.

امیر قطر با اشاره به مسأله تغییرات آب و هوایی نیز گفت: قطر مسأله تغییرات آب و هوایی را جزو اولویت‌های خود قرار داده است. قطر به انجام اقدامات لازم برای توسعه فناوری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی و انرژی‌های پاک ادامه می‌دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: در طول ۵ دهه گذشته، روابط میان قطر و سازمان‌های بین‌المللی با همکاری عمیق برجسته شده است. ما خوشوقت هستیم که دوحه، پایتخت فعالیت‌های چندجانبه بین‌المللی در منطقه ما باشد.

امیر قطر در پایان تاکید کرد قطر بر موضع ثابت خود در حمایت از غیرنظامیان و احترام به حقوق بشر و مقابله با تروریسم در افغانستان تأکید دارد. جامعه جهانی باید به حمایت از افغانستان و جدا کردن کمک‌رسانی انسان‌دوستانه از اختلاف‌های سیاسی ادامه دهد. تجربه اعمال یک نظام سیاسی خارج از مرزها پس از ۲۰ سال در افغانستان فرو ریخت و باید از لغزش به سوی افراط‌گرایی جلوگیری شود.

311311

کد خبر 1557099

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و قطر اشاره به مسأله جامعه جهانی امیر قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • گفتگوی سخنگوی دولت با یک دانشجو درباره پیشرفت‌های ایران + فیلم
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • گفتگوی اختصاصی وحید سلیمانی با اسطوره فوتسال ایران محمدرضا حیدریان درخصوص تیم ملی فوتسال
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند